VvE Energieloket van start

Arnhem – Op 2 oktober is het VvE Energieloket Gelderland van start gegaan. Het VvE Energieloket is beschikbaar voor alle (leden van) Vereniging van Eigenaren in Gelderland die aan de slag willen met de verduurzaming van hun gebouw.

Ondersteuning

Het VvE Energieloket Gelderland biedt onder andere ondersteuning door VvE’s van actuele informatie te voorzien over beschikbare subsidies en leningen en over mogelijkheden om te verduurzamen. Daarnaast kunnen zij hulp bieden bij het aanvragen van een VvE scan die de verduurzamingsmogelijkheden in kaart brengt.

Roadshows

Vanaf oktober zal het VvE Energieloket Gelderland door de regio trekken met roadshows. Tijdens deze informatieavonden zullen VvE’s worden meegenomen in mogelijkheden om te verduurzamen. In het vierde kwartaal van 2017 is het VvE Energieloket in de regio Arnhem te vinden. Op maandag 30 oktober zal een informatieavond plaatsvinden in de gemeente Lingewaard, en op maandag 27 november wordt er een avond georganiseerd in de gemeente Arnhem. De exacte locatie en tijd zal op een later moment via de website worden gecommuniceerd.

Contact

Het loket wordt bemand door Bart van de Velde en Annabel van Zante. Zij geloven dat voor veel appartementgebouwen geldt dat binnen de huidige maandlasten een grote slag gemaakt kan worden om het gebouw comfortabeler en energiezuiniger te maken. De komende tijd wil het VvE Energieloket daarom met zo veel mogelijk VvE’s in contact komen om deze mogelijkheden te onderzoeken en gebouwen te verbeteren.

Spreekt dit u aan? Neem gerust contact met ons op via 085 – 060 89 39 of stuur een e-mail naar info@vve-energieloket.nl

Verder zijn wij te volgen op Twitter en Instagram en kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.