Inspiratieavond grootschalige renovaties voor VvE’s

Uitnodiging Inspiratieavond grootschalige renovaties

Veel Gelderse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) zijn actief bezig met verduurzaming en staan op het punt om vervolgstappen te zetten. Zo’n vervolgstap kan er bijvoorbeeld uit bestaan dat er een heleboel maatregelen ineens worden genomen om het gebouw naar zeer energiezuinig of zelfs Nul op de Meter te renoveren. Er is een aantal aanbieders die ervaring heeft opgedaan met dergelijke grootschalige renovaties. Het VvE Energieloket Gelderland brengt door middel van zogenoemde ‘inspiratieavonden’ deze aanbieders in contact met ge├»nteresseerde VvE’s.

Graag nodigen wij u uit voor een inspiratieavond voor VvE’s over grootschalige verduurzaming van het gebouw en Nul op de Meter. Tijdens de inspiratieavond kunt u kennis maken met verschillende aanbieders die ervaring hebben met zeer energiezuinige renovaties.

Wanneer?

Dinsdag 24 september 2019 van 19:00 tot 21:00 (inloop vanaf 18:45). Aansluitend is er een korte borrel waar u van harte uitgenodigd bent om wat te blijven drinken en informatie in te winnen.

Waar?

CODA Apeldoorn (Vosselmanstraat 299, 7311 CL) te Apeldoorn.

Voor wie?

De inspiratieavond is bedoeld voor iedereen in de provincie Gelderland die lid is van een VvE. De avond is met name interessant voor VvE’s die een VvE-scan hebben laten uitvoeren, of die op het punt staan vervolgstappen te nemen richting een zeer energiezuinige renovatie of Nul op de Meter. Laat u inspireren door de mogelijkheden, maak kennis met de aanbieders of stel gerichte vragen over uw eigen VvE.

Programma

Tijdens de inspiratieavond komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie over grootschalige renovaties door het VvE Energieloket Gelderland
 • Presentaties van de volgende aanbieders:
  • BENG Nederland
  • Renolution
  • VolkerWessels
  • Dura Vermeer
  • Hegeman Bouwgroep
 • Volop gelegenheid tot het stellen van vragen
 • Afsluiting met aansluitend een korte borrel

Aanmelden

Wilt u de inspiratieavond bijwonen? Meld u dan aan door een mail te sturen met uw naam, adres en aantal personen naar info@vve-energieloket.nl.

Hopelijk zien we u op 24 september in Apeldoorn. Tot dan!

Gegevens

Datum:
24 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
Apeldoorn,